Wie zijn wij?
Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5-sterren vakantiepark gelegen in het hart van de Betuwe, aan een prachtige recreatieplas.  Midden in de natuur kunnen onze parkgasten gebruik maken van een groot aantal kampeerplaatsen, diverse verhuuraccommodaties en een jachthaven met meer dan 500 ligplaatsen. We bieden uiteenlopende faciliteiten aan, die zorgen voor een bijzondere beleving. 
 
Vakantiepark Eiland van Maurik is een echt familiebedrijf en dat zie je terug in de bedrijfscultuur en collegialiteit. Je zult deelt uitmaken van een veelzijdig team waarin hard werken, elkaar helpen en je flexibel opstellen centraal staan.  Naast hard werken is er genoeg tijd voor ontspanning en gezelligheid op de werkvloer.
 
Als organisatie zijn wij toekomstgericht, ondernemend en altijd bezig met het verbeteren van de customer journey op ons park. Momenteel zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw en uniek Family Entertainment Center, dat niet alleen parkgasten maar ook de regio bedient.
 
Binnen ons team is altijd ruimte voor enthousiaste en talentvolle collega’s, die een bijdrage willen leveren aan een eigentijds en onderscheidend vakantiepark.
Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Content Marketeer met een passie voor gastvrijheid. Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van onze contentstrategie om ons vakantiepark en Family Entertainment Center te promoten en gasten aan te trekken. Je speelt en actieve rol in het ontwikkelen van inspirerende verhalen, beeldmateriaal en content die de gastervaring benadrukt en de interesse wekt van toekomstige gasten.   

Je houd je bezig met creëren van boeiende content, zoals het schrijven van nieuwsbrieven, het opstellen van mailingen, het onderhouden van de website en sociale mediakanalen en het optimaliseren van de content voor zoekmachines (SEO) om de zichtbaarheid van ons vakantiepark te vergroten. Je houdt de prestaties van de content goed in de gaten en past waar nodig de strategie aan op basis van gegevens en (gasten)feedback.

Je bent creatief ingesteld en verzorgt diverse communicatie uitingen, zoals flyers, posters en ander drukwerk. Ook bewaak je de huisstijl voor alle park specifieke uitingen.

Daarnaast houd je je bezig met het (mede)ontwikkelen van campagnes, arrangementen en omzet verhogende acties om de gasttevredenheid verder te verhogen en nieuwe gasten te bereiken en aan ons te binden. De focus ligt op het Eiland van Maurik, maar ook voor het zusterpark Vakantiepark de Luttenberg in Overijssel wordt de nodige inbreng verwacht.

Wie ben jij?
Je hebt HBO werk- en denkniveau en een relevante studie afgerond. Je pakt de werkzaamheden actief op en staat daarnaast klaar om collega’s van andere afdelingen te ondersteunen. Dit doe je op een zelfstandige manier door gestructureerd te werken en het overzicht te bewaren, zodat je snel kunt schakelen tussen de verschillende (soms ad hoc) werkzaamheden. Je bent digitaal goed onderlegd (MS Office), hebt daarnaast ervaring met het bewerken en up-to-date houden van de website en bent thuis in de wereld van Social Media. Kennis van Google Analytics en Adobe Creative Cloud is een pré. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Kennis van het Duits wordt gewaardeerd.
Wat bieden wij jou?
 • Betreft een fulltime of parttime functie, exact aantal uren in overleg;

 • Gezellige en collegiale werksfeer;

 • Werken bij een prachtig 5* familievakantiepark;

 • Een goed passend salaris en 8% vakantiegeld;

 • Een zeer uitdagende en afwisselende functie bij een organisatie die streeft naar het hoogst haalbare op zowel maatschappelijk gebied als op duurzaamheid;

 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door cursussen te volgen in onze digitale leeromgeving;

 • Pensioenregeling via BPF-verblijfsrecreatie;

 • Reiskostenvergoeding;

 • 25 vakantiedagen bij een fulltime (38 uur) dienstverband;

 • Een tijdelijk contract met de intentie om deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd;

 • VIP-eilandpas: als medewerker ontvang je bij indiensttreding een VIP-pas. Hiermee profiteer je van leuke kortingen op ons park.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent marktgericht, kortom je bent continue op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de markt, zowel bij concurrenten als consumenten en speelt hierop in;

 • Je bent in staat om creatief te denken en dat te vertalen in concrete producten en diensten;

 • Je hebt een sterke affiniteit met e-marketing en weet dat ten volste te benutten;

 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een pro-actieve houding (weet van aanpakken) en een flexibele instelling.

Jij bent het!
Kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en ga voor die heerlijke eiland-vibe! Heb je nog vragen? Geen probleem! Je kan deze stellen aan onze Front Office Manager Daniek, via telefoonnummer 0344-691502 of via e-mail vacature@eilandvanmaurik.nl