Schoonmaak medewerker
Een heerlijk strand, een fantastische jachthaven, gezellige accommodaties en kampeerplaatsen. Dit kan jouw werkplek worden! In deze prachtige omgeving zijn wij namelijk op zoek naar toppers voor ons schoonmaak team die ons kan helpen de gastervaring compleet te maken. Samen met jouw team zorg jij met plezier voor de dagelijkse schoonmaak van ons Vakantiepark. Ben jij iemand die oog voor detail heeft én ben je bereid om zelf je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wie zijn wij?
Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5-sterren vakantiepark gelegen in het hart van de Betuwe, aan een prachtige recreatieplas.  Midden in de natuur kunnen onze parkgasten gebruik maken van een groot aantal kampeerplaatsen, diverse verhuuraccommodaties en een jachthaven met meer dan 500 ligplaatsen. We bieden uiteenlopende faciliteiten aan, die zorgen voor een bijzondere beleving.
 
Vakantiepark Eiland van Maurik is een echt familiebedrijf en dat zie je terug in de bedrijfscultuur en collegialiteit. Je zult deelt uitmaken van een veelzijdig team waarin hard werken, elkaar helpen en je flexibel opstellen centraal staan.  Naast hard werken is er genoeg tijd voor ontspanning en gezelligheid op de werkvloer.
 
Als organisatie zijn wij toekomstgericht, ondernemend en altijd bezig met het verbeteren van de customer journey op ons park. Momenteel zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw en uniek Family Entertainment Center, dat niet alleen parkgasten maar ook de regio bedient.
 
Binnen ons team is altijd ruimte voor enthousiaste en talentvolle collega’s, die een bijdrage willen leveren aan een eigentijds en onderscheidend vakantiepark.
 
Wie ben jij en wat ga je doen?
Een nette accommodatie bij aankomst, een blinkend schoon sanitairgebouw en een verzorgd entertainment centrum dat is wat onze gasten verwachten op ons 5* familievakantiepark. Om dit voor elkaar te krijgen ben jij met jouw team onmisbaar voor ons park!
 • Samen met jouw team verzorg jij de schoonmaak van al onze accommodaties en ons entertainment centrum.
 • Bij gebreken in een van onze faciliteiten schakel jij met de leidinggevende, zodat dit zo snel mogelijk wordt opgelost!  
Wij maken graag kennis met jou als je:
 • Een echte schoonmaaktopper bent met een hoge standaard en een oog voor kwaliteit
 • Een enthousiaste collega bent die zijn/haar hand niet omdraait voor een stapje extra zetten wanneer het druk is
 • In ieder geval beschikbaar bent op maandag en/of vrijdag. Je rooster maken we in goed overleg;
Wat bieden wij?
 • Het betreft een fulltime of parttime functie. Exact aantal uren in overleg;
 • Een afwisselende functie en gelegenheid om jezelf te ontplooien;
 • Toegang tot een uitgebreide online leeromgeving waarin je allerlei cursussen kan volgen
 • Een unieke werkomgeving binnen een fijn team waar je op kunt bouwen;
 • Werken op een prachtig 5* familievakantiepark;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris dat past bij jouw niveau;
 • 8% vakantiegeld;
 • VIP-eilandpas; als medewerker ontvang je bij indiensttreding een VIP-pas. Hiermee profiteer je van leuke kortingen op ons park
Ben jij de nieuwe schoonmaaktopper die we zoeken? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar vacature@eilandvanmaurik.nl. Wij kijken uit naar jouw bijdrage aan ons unieke vakantiepark!
 
 

Heb je binnen 5 dagen nog niks teruggehoord? Neem dan contact met ons op.