Wie zijn wij?
Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5-sterren vakantiepark gelegen in het hart van de Betuwe, aan een prachtige recreatieplas.  Midden in de natuur kunnen onze parkgasten gebruik maken van een groot aantal kampeerplaatsen, diverse verhuuraccommodaties en een jachthaven met meer dan 500 ligplaatsen. We bieden uiteenlopende faciliteiten aan, die zorgen voor een bijzondere beleving.
 
Vakantiepark Eiland van Maurik is een echt familiebedrijf en dat zie je terug in de bedrijfscultuur en collegialiteit. Je zult deelt uitmaken van een veelzijdig team waarin hard werken, elkaar helpen en je flexibel opstellen centraal staan. Naast hard werken is er genoeg tijd voor ontspanning en gezelligheid op de werkvloer.
 
Als organisatie zijn wij toekomstgericht, ondernemend en altijd bezig met het verbeteren van de customer journey op ons park. Momenteel zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw en uniek Family Entertainment Center, dat niet alleen parkgasten maar ook de regio bedient.
 
Binnen ons team is altijd ruimte voor enthousiaste en talentvolle collega’s, die een bijdrage willen leveren aan een eigentijds en onderscheidend vakantiepark.
 
Wie ben jij en wat ga je doen?
Als middelpunt van de organisatie kun je je vast voorstellen dat een werkdag op de receptie er elke dag anders uitziet. Zeker bij ons park is dat het geval. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Hierdoor beantwoord je dagelijks vragen via verschillende kanalen, maak je reserveringen en check je gasten in en uit. Verder verhuur je faciliteiten, bel je gasten na en houd je nauw contact met je collega's van andere afdelingen.

Door ons hoge serviceniveau verwachten onze gasten steeds meer van ons. Jij weet als geen ander hoe je de gast in de watten kunt leggen. Klachten kun je correct (en op den duur) zelfstandig afhandelen. Verder kun je ook lichte administratieve werkzaamheden netjes en correct verwerken. Je zult deel uitmaken van een veelzijdig team waarin hard werken, elkaar helpen en je flexibel opstellen centraal staan. Wanneer jij elke dag graag een stapje extra zet voor onze gasten, val je helemaal met je neus in de boter! Dat is de mentaliteit waar wij naar op zoek zijn.

Je bent energiek, enthousiast en een echte aanpakker. Stressvolle situaties zie jij als een uitdaging. Jij weet je hoofd koel te houden en de prioriteiten te bepalen. Met jouw glimlach, spontaniteit en enthousiasme zorg je ervoor dat de gasten te allen tijde een warm welkom krijgen. Gastvrijheid zit in je DNA en je dit straal je ook uit richting de gasten en je collega’s. Jouw dag is pas geslaagd als de gasten een top vakantie hebben!

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een relevante opleiding afgerond in de richting van toerisme en recreatie en al enige werkervaring binnen deze of een vergelijkbare branche;
 • Overdag, avond en weekenden werken is voor jou geen probleem. Je rooster maken we in goed overleg;
 • Je kan zelfstandig en gestructureerd werken;
 • Je kan en durft initiatief te nemen;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor een veilige en schone werkplek;
 • Je spreekt goed Nederlands, maar kan je ook in het Engels verstaanbaar maken. Duits is een pré.
Wat bieden wij jou?
 • Betreft een parttime of fulltime functie (24-38 uur), aantal uur in overleg;
 • Gezellige en collegiale werksfeer;
 • Werken bij een prachtig 5* familievakantiepark;
 • Een goed passend salaris en 8% vakantiegeld;
 • Een zeer uitdagende en afwisselende functie bij een organisatie die streeft naar het hoogst haalbare op zowel maatschappelijk gebied als op duurzaamheid;
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door cursussen te volgen in onze digitale leeromgeving;
 • Pensioenregeling via BPF-verblijfsrecreatie;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime (38 uur) dienstverband;
 • Een tijdelijk contract met de intentie om deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • VIP-eilandpas: als medewerker ontvang je bij indiensttreding een VIP-pas. Hiermee profiteer je van leuke kortingen op ons park.
Jij bent het!
Kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en ga voor die heerlijke eiland-vibe! Heb je nog vragen? Geen probleem! Je kan deze stellen aan onze Front Office Manager Daniek, via telefoonnummer 0344-691502 of via e-mail vacature@eilandvanmaurik.nl
 
 

Heb je binnen 5 dagen nog niks teruggehoord? Neem dan contact met ons op.